naar top

Groene Wandeling van Leefmilieu Brussel

We bewandelen de Oost- en Zuidrand van Brussel: van Woluwe via Oudergem, Watermaal-Bosvoorde, het Zoniënwoud en Ukkel naar Vorst. Afstand: 20,2 km - 209 hoogtemeters. Met de trein heen & terug naar Brussel (Centraal) en vervolgens naar het metrostation Vandervelde. Na de wandeling van het eindpunt tramhalte Bempt (lijn 50) naar het treinstation Brussel-Zuid. Metro- en tramticket in de in...

Wanneer

  • za 27 augustus 22
    van 0u tot 23u59

Prijs

� 5,00

Waar

naam
Station Merchtem
adres
Stationsstraat 1361785 Merchtem

Info

We bewandelen de Oost- en Zuidrand van Brussel: van Woluwe via Oudergem, Watermaal-Bosvoorde, het Zoniënwoud en Ukkel naar Vorst. Afstand: 20,2 km - 209 hoogtemeters. Met de trein heen & terug naar Brussel (Centraal) en vervolgens naar het metrostation Vandervelde.
Na de wandeling van het eindpunt tramhalte Bempt (lijn 50) naar het treinstation Brussel-Zuid. Metro- en tramticket in de inschrijvingsprijs inbegrepen.
Vertrek: 8:15 aan het NMBS station van Merchtem naar Brussel-Centraal, daar metro lijn 1 naar metrostation Vandervelde (richting Stokkel). Of afspraak in station (grote hal) Brussel-Centraal om 9:00. Metro en tramticket begrepen in de inschrijvingsprijs.
Alle activiteiten