naar top

Dag van de Zorg: opendeur dagopvang Merchtem

Deze informatie is niet meer actueel!
Op 15 mei is het Dag van de Zorg en zet dagopvang Merchtem de deuren wagenwijd open voor iedereen die wil kennismaken met Ferm Thuiszorg. Kom langs voor een rondleiding of een fijne babbel. We vertellen graag meer over gezinszorg, nachtzorg, dagopvang, poetshulp, woningaanpassing, karweihulp of kraamzorg. Wie interesse heeft in een job bij Ferm, kan zelfs ter plaatse solliciteren. Kand...

Wanneer

  • zo 15 mei 22
    van 14u tot 17u

Prijs

Gratis

Waar

naam
Dagopvang Ferm thuiszorg
adres
Gasthuisstraat 19A1785 Merchtem

Contact

Telefoon
02 456 01 79

Info

Op 15 mei is het Dag van de Zorg en zet dagopvang Merchtem de deuren wagenwijd open voor iedereen die wil kennismaken met Ferm Thuiszorg. Kom langs voor een rondleiding of een fijne babbel. We vertellen graag meer over gezinszorg, nachtzorg, dagopvang, poetshulp, woningaanpassing, karweihulp of kraamzorg.

Wie interesse heeft in een job bij Ferm, kan zelfs ter plaatse solliciteren. Kandidaten met een hart voor de zorg, maar niet het juiste diploma komen er meer te weten over de eigen opleiding tot verzorgende en zorgkundige.

Jij bent van harte welkom op zondag 15 mei tussen 14 en 17 uur in de dagopvang van Merchtem. (Gasthuisstraat 19A, 1785 Merchtem)

Meer info op SamenFerm/thuiszorg
Alle activiteiten
  • foto: Affiche opendeurdag

Categorie

Organisatie

naam
Ferm Thuiszorg vzw
tel.
016 24 20 72

Deel deze pagina