naar top

Kom maar dichterbij: voorlezen aan kinderen

Deze informatie is niet meer actueel!
Voorleestips en boekjes voor kinderen van de 1ste kleuterklas tot het 1ste leerjaar. Baby's en peuters kun je laten genieten van verhalen, prenten en taal. Wil een kind vanaf zes jaar goed en met plezier (leren) lezen, dan is een boekrijke omgeving een goede stimulans. Boeken en voorlezen stimuleren nieuwsgierigheid naar letters en verhalen. Na deze workshop heb je geen enkele reden me...

Wanneer

  • za 04 december 21
    van 10u tot 12u

Waar

naam
Bibliotheek Merchtem
adres
Dendermondestraat 311785 Merchtem

Tickets

Telefoon
052/37.31.40
e-mail
bib@merchtem.be

Info

Voorleestips en boekjes voor kinderen van de 1ste kleuterklas tot het 1ste leerjaar.

Baby's en peuters kun je laten genieten van verhalen, prenten en taal. Wil een kind vanaf zes jaar goed en met plezier (leren) lezen, dan is een boekrijke omgeving een goede stimulans. Boeken en voorlezen stimuleren nieuwsgierigheid naar letters en verhalen.

Na deze workshop heb je geen enkele reden meer om niet voor te lezen aan je (klein)kind of kinderen waar je mee werkt.

Want we maken kennis met liedjes, versjes, verhalen en prentenboeken. Er passeren ook vele praktische tips om een plezierige omgeving te creëren waarin kinderen proeven van woorden en verhalen.

Voorlezen is zoveel meer dan hardop lezen wat er zich tussen een voor- en een achterflap van een boek bevindt. Het is samen met je (klein)kind een nieuwe wereld vol wonderen binnenstappen en ook als het boek uitgelezen is nog verder genieten van deze prachtige ontdekkingen. Deze lezing biedt alvast een voorproefje!
Alle activiteiten