naar top

Burn-out preventie

Deze informatie is niet meer actueel!
Infoavond over burn-out en hoe je het risico op burn-out kan verminderen. 1) Wat is een burn-out? Wat is het verschil met een depressie of andere klachten? Hoe kan je dit herkennen bij jezelf of bij anderen? 2) Hoe ontwikkelt het zich? Draaglast-draagkracht, stresskwetsbaarheid, aard van het beestje, oorzaken van stress, enz… 3) Wat kan je doen om het risico op een burn-out te vermijden? Hoe ...

Wanneer

  • ma 30 september 19
    van 20u tot 21u30

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
Bibliotheek Merchtem
adres
Dendermondestraat 311785 Merchtem

Tickets

Telefoon
052/37.31.40
e-mail
bib@merchtem.be

Contact

website
http://www.merchtem.be

Info

Infoavond over burn-out en hoe je het risico op burn-out kan verminderen.
1) Wat is een burn-out? Wat is het verschil met een depressie of andere klachten? Hoe kan je dit herkennen bij jezelf of bij anderen?
2) Hoe ontwikkelt het zich? Draaglast-draagkracht, stresskwetsbaarheid, aard van het beestje, oorzaken van stress, enz…
3) Wat kan je doen om het risico op een burn-out te vermijden? Hoe omgaan met piekeren, balans werk-privé, aandacht voor ontspanning, een goede nachtrust, enz... Wat doe je als het toch dreigt mis te lopen?

Voor wie: iedereen die te maken heeft of had met burn-out (als werknemer of als werkgever) of wie vreest in een burn-out terecht te komen + alle geïnteresseerden
Door wie: Grégory Ysebaert, klinisch psycholoog & gedragstherapeut voor volwassenen, coördinator bij groepspraktijk AXI (Merchtem)
Bibliotheek Merchtem. Inkom gratis, graag aanmelden.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten