naar top

Lou gaat op het potje: over zindelijkheid

Deze informatie is niet meer actueel!
Zindelijkheid is voor vele ouders een moeilijker moment tijdens de opvoeding. Vroeg of laat komt echter het moment dat ze hun kind leren om zindelijk te worden. Tijdens de workshop gaat auteur en opvoedingsondersteuner Anja Copejans dieper in op het thema en het verloop van het zindelijkheidsproces. Ze reikt handvaten aan die ouders helpen om hun kind te stimuleren bij het zindelijk worden en ...

Wanneer

  • za 14 september 19
    van 10u30 tot 12u

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
Bibliotheek Merchtem
adres
Dendermondestraat 311785 Merchtem

Tickets

Telefoon
052/37.31.40
e-mail
bib@merchtem.be

Contact

website
http://www.merchtem.be

Info

Zindelijkheid is voor vele ouders een moeilijker moment tijdens de opvoeding. Vroeg of laat komt echter het moment dat ze hun kind leren om zindelijk te worden.

Tijdens de workshop gaat auteur en opvoedingsondersteuner Anja Copejans dieper in op het thema en het verloop van het zindelijkheidsproces. Ze reikt handvaten aan die ouders helpen om hun kind te stimuleren bij het zindelijk worden en geeft ook enkele richtlijnen mee die tijdens het zindelijk worden belangrijk zijn. Illustrator en kleuterjuf Nathalie Segers leest het verhaal van 'Lou gaat op het potje' aan de kinderen voor en gaat nadien met hen creatief aan de slag rond het thema.
Voor wie: ouders, leerkrachten en opvoeders / max. 15 peuters
Door wie: Anja Copejans, jeugdschrijver en Nathalie Segers, kleuterjuf en illustrator

Bibliotheek Merchtem. Reserveren verplicht!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten