naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Informatieavond RUP Sint Janstraat

Het gemeentebestuur en de Gemeentelijke Commissie voor Ruimtelijke Ordening (GECORO) hebben het RUP (Ruimtelijk Uitvoeringsplan) Sint Janstraat geëvalueerd en aangepast op basis van de opmerkingen van de buurtbewoners. De aangepaste versie van het plan werd door de gemeenteraad nu voorlopig vastgesteld. De volgende stappen in de procedure zijn een informatieavond voor buurtbewoners en geïnteresseerden en een openbaar onderzoek.

Informatieavond 21 februari

Het gemeentebestuur vindt dialoog belangrijk. Daarom organiseren we opnieuw een informatieavond. Buurtbewoners en geïnteresseerden kunnen doorlopend individuele vragen stellen aan de afgevaardigden van het studiebureau. De vragenronde vindt plaats op woensdag 21 februari in de raadzaal van het gemeentehuis. U bent welkom tussen 18 en 21 uur. Buurtbewoners zullen hiervoor nog een persoonlijke uitnodiging ontvangen.

Tweede openbaar onderzoek

Van 23 februari tot en met 23 april (tot 12 uur) kan u het dossier inkijken en opmerkingen of bezwaarschriften formuleren. Het dossier zal ter beschikking liggen op de stedenbouwkundige dienst en zal te raadplegen zijn via deze website. 

Gepubliceerd op donderdag 08 februari 2018
Nieuwsoverzicht
  • Plan.jpeg

Openingsuren & contact

Stedenbouw

adres
Nieuwstraat 11785 Merchtem
Tel. tel.
052 338962
Fax fax
052 374155
e-mail
Vandaag open van 8u tot 12u
Morgen gesloten

Op zaterdag enkel burgerzaken (8u30 - 11u30)

Deel deze pagina