naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Kindergemeenteraad 2017-2018

Merchtem heeft een nieuwe kindergemeenteraad verkozen. Dat gebeurde tijdens de startvergadering waarbij alle kindergemeenteraadsleden de eed aflegden.

De burgemeesterssjerp werd overhandigd aan Miel Meskens die in de zesde klas van Ter Dreef zit. De kinderburgemeester wordt in zijn opdracht bijgestaan door 4 schepenen: Kobe Demeulemeester (Sint-Donatus), Manon Cornelis (De Plataan), Annabel De Ridder (Ten Bos) en Luca Taastenoy (Rinkeling). De overige gemeenteraadsleden zijn Anne Legroux, Mattijs Van Nijverseel, Emma-Benedicte Bunsana Djamsula (Ter Dreef),  Lisa Van Droogenbroeck, Milan Teugels, Laura De Bruyn (Sint-Donatus), Nette Van Den Eede, Emile De Arriba Rodero, Linde Jacxsens (De Plataan), Arthur Hermus, Milan Verhaegen, Yenno De Donder (Ten Bos), Laurens Mast, Maurice De Neve en Femke Van Den Bossche (Rinkeling).

Dit jaar zullen de kindergemeenteraadsleden naast hun gewone taken, een feest organiseren voor alle kindergemeenteraadsleden van de voorbije 15 jaar. Bovendien had schepen van onderwijs, Maarten Mast (LvdB) een leuke verrassing voor de kindergemeenteraadsleden in petto. Niemand minder dan Minister Maggie De Block nodigt de kinderraadsleden uit voor een bezoek aan het parlement en haar kabinet.

Gepubliceerd op donderdag 12 oktober 2017
Nieuwsoverzicht
  • Kindergemeenteraad 2017-2018

Openingsuren & contact

Jeugddienst

adres
Nieuwstraat 11785 Merchtem
Tel. tel.
052 381180
Fax fax
052 374155
e-mail
Vandaag gesloten
Morgen open van 8u tot 12u

Op zaterdag enkel burgerzaken (8u30 - 11u30)

Lees meer artikels over

Deel deze pagina