naar top

Wie wordt het strafste team van Merchtem?

Aangemoedigd door het succes van ‘Het Strafste Café van Merchtem’, dat vorig jaar glansrijk gewonnen werd door café ’t Genot, hebben de organisatoren, met name een aantal cafés in het centrum van Merchtem en het gemeentebestuur, opnieuw de handen in elkaar geslagen en presenteren einde juli alweer een ludieke spelcompetitie die voor de nodige ambiance in het midden van de zomervakantie zal zorgen. Ditmaal wordt het geen wedstrijd onder de verschillende cafés, maar kan iedereen die een ploeg vormt en zich tijdig inschrijft, meespelen.

Wie wordt het strafste team van Merchtem? is een spelcompetitie waarbij het erop aankomt om zo snel mogelijk een hindernissenparcours af te leggen. In elke ploeg moet minstens 1 deelnemer jonger dan 18, 1 ouder dan 45 jaar en 1 van het vrouwelijk geslacht zijn. Meedoen is gratis en inschrijven kan via Alain Saeys, 0470 92 09 68 tot 22 juli.

De zoektocht naar de snelste vereniging, familie, vriendenkring, collegagroep of voor de gelegenheid samengestelde ploeg vindt plaats op zaterdag 29 juli te 11 uur op de Varkensmarkt. De organisatoren zorgen voor kinderanimatie (springkasteel, kindergrime, …) en live muziek. Drank- en foodtrucks zullen niet ontbreken. Ook wie niet meedoet aan de competitie wordt bij deze van harte uitgenodigd om te komen genieten van de ambiance.

Gepubliceerd op vrijdag 07 juli 2017
Nieuwsoverzicht
  • Proef

Openingsuren & contact

Cultuurdienst

adres
Nieuwstraat 11785 Merchtem
Tel. tel.
052 381206
Fax fax
052 374155
e-mail
Vandaag gesloten
Morgen gesloten

Op zaterdag enkel burgerzaken (8u30 - 11u30)

Lees meer artikels over

Deel deze pagina