naar top

Infodag nieuwe animatoren Wiebeltje

Wiebeltje zorgt ervoor dat alle ukkepukken vanaf 2,5 jaar tot en met 12 jaar elke vakantie dolle pret beleven op het speelplein: zoeken naar dwaze kabouters, voetballen, knutselfrutsels ineen boksen, verkleden in bizarre figuren, maffia spelen, op driedaagse gaan, kampen bouwen, …


Jaarlijks organiseren we een infodag om jongeren met het speelpleinvirus op een leuke manier wegwijs te maken in de dagelijkse gang van zaken. Op zaterdag 1 april zal je door onze animatoren opgevangen worden in de refter van De Plataan voor een dag vol animatie.


We gaan van start om 11u met een korte uitleg over ons speelplein: hoe zit een speelpleindag in elkaar? Waar kan je een animatorcursus volgen en hoe lang duurt die? Welke leuke activiteiten doen we met de animatoren tijdens het jaar? … Na het middageten gaan we met alle aanwezige animatoren aan de slag tijdens het grote Speelpleinspel. Tot slot geven onze animatoren nog een antwoord op al je praktische vragen. Op het einde van de namiddag, rond 15u30, weten jullie al heel wat over het reilen en zeilen van ons speelplein.

Dresscode: Openbare werken. Kom verkleed als werkman - of vrouw.

Gepubliceerd op maandag 20 maart 2017
Nieuwsoverzicht
  • logo_wiebeltje

Openingsuren & contact

Jeugddienst

adres
Nieuwstraat 11785 Merchtem
Tel. tel.
052 381180
Fax fax
052 374155
e-mail
Vandaag open van 8u tot 12u en 13u30 tot 20u
Morgen open van 8u tot 12u

Op zaterdag enkel burgerzaken (8u30 - 11u30)

Lees meer artikels over

Deel deze pagina