Sportman (Ruben Van Gucht)

Deze informatie is niet meer actueel!
In SPORTMAN vertelt Ruben Van Gucht kleine en grote anekdotes die de voorbije jaren aan zijn neus zijn gepasseerd. De zoektocht naar Johan Bruyneel in Madrid, racen met Tom Boonen en Niels Albert op Francorchamps, een aanvaring met Marc Wilmots in Brazilië, op hoogtestage met Jurgen Van Den Broeck, het evangelie schenken aan Romelu Lukaku, de sprint aantrekken voor Greg Van Avermaet, quizzen ...

Wanneer

  • vr 16 maart 18
    van 20u tot 22u

Prijs

€ 15,00 (Basistarief: 15,00 €; Kassa ter plaatse: 17,00 €)

Waar

naam
Gemeentelijke Feestzaal Brussegem
adres
Drinkeling 101785 Merchtem

Info

In SPORTMAN vertelt Ruben Van Gucht kleine en grote anekdotes die de voorbije jaren aan zijn neus zijn gepasseerd. De zoektocht naar Johan Bruyneel in Madrid, racen met Tom Boonen en Niels Albert op Francorchamps, een aanvaring met Marc Wilmots in Brazilië, op hoogtestage met Jurgen Van Den Broeck, het evangelie schenken aan Romelu Lukaku, de sprint aantrekken voor Greg Van Avermaet, quizzen met Jan Vertonghen en tochten van honderd kilometer lopen ... Voor het eerst bundelt hij de verhalen die zich in de voorbije tien jaar hebben afgespeeld in zowel zijn carrière als zijn leven. SPORTMAN wordt hierdoor een wereldreis door Europa, Afrika en Zuid-Amerika, waarin de gebeurtenissen door de ogen van de sportjournalist én de sporter in de journalist worden verteld. Zo beklimt hij bergen, test hij het werelduurrecord en waagt hij zich aan ultralopen. Een voorstelling waarin naast verhalen ook een belangrijke rol weggelegd is voor muziek en het publiek. Samen met de zaal wordt er een nieuwe WK-hymne geschreven. Sportman is niet alleen het verhaal van de sportjournalist, maar ook van de mens Ruben Van Gucht.

Van Gucht trekt op tournee met twee van z'n vaste muzikale compagnons: Mathieu&Guillaume. De troubabroers uit Antwerpen ondersteunen, vervolledigen of vertalen de verhalen in muzikale bewoordingen.

Tickets zijn te koop in:
Standaard Boekhandel Merchtem (Varkensmarkt 4)
De Bierschuur Peizegem (Processiebaan 3)
't Schrijverke Brussegem (Dorpstraat 16)
Café Ossel Star (Kasteelstraat 12)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten
  • foto: Affiche

Categorie

Organisatie

naam
Gemeentebestuur Merchtem

Deel deze pagina