Nieuwjaarsconcert met symfonieorkest De Lier vzw

Deze informatie is niet meer actueel!
Dirigent Rik Ghesquière is een veelzijdig kunstenaar die bekend staat als een stimulerende en gevoelige dirigent. Daarbij bouwt hij verder op zijn ruime ervaring als musicus in het Brussels Philharmonic, het voormalige Vlaams Radio Orkest. Hierdoor kan hij een indrukwekkend repertorium van klassiek tot hedendaags voorleggen. Karen Vermeiren, sopraan kreeg lovende kritieken in het vakblad ...

Wanneer

  • zo 21 januari 18
    van 17u tot 19u

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
Onze Lieve Vrouw Ter Noodtkerk, Merchtem
adres
Kerkstraat1785 Merchtem

Info

Dirigent Rik Ghesquière is een veelzijdig kunstenaar die bekend staat als een stimulerende en gevoelige dirigent. Daarbij bouwt hij verder op zijn ruime ervaring als musicus in het Brussels Philharmonic, het voormalige Vlaams Radio Orkest. Hierdoor kan hij een indrukwekkend repertorium van klassiek tot hedendaags voorleggen.
Karen Vermeiren, sopraan kreeg lovende kritieken in het vakblad “Opera Actual”, naar aanleiding van een concert op aanvraag van Montserrat Caballé en ook haar prestaties tijdens de concertreeks “Ode aan Maria Callas” gingen niet onopgemerkt voorbij en kregen een plaats in het internationale “Maria Callas magazine”.
Willem Van der Heyden studeerde zang bij Jacqueline Van Quaille. In 2008 studeerde hij af in het Conservatorium van Luik in de klas van Nicolas Christou. Recent was hij opnieuw in De Munt voor de rol van Edler in Parsifal en in de Vlaamse Opera voor de opera “Das Wunder der Heliane” van Korngold.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten
  • foto: Symfonieorkest De Lier

Categorie

Organisatie

naam
Gemeentebestuur Merchtem

Deel deze pagina