Fietstocht & BBQ

Deze informatie is niet meer actueel!
Fietstocht in en rond Brussegem, met aansluitende BBQ. Traditioneel organiseert de Gezinsbond van Brussegem op “halfoogst” haar jaarlijkse fietsen dag. Met vele gezinnen maken we een gezellige en rustige trip van ongeveer 30Km. Het bestuur staat in voor verzekering, veiligheid, drank, volgwagen (+ herstellingen) en nadien een gezellige barbecue De tocht loopt over rustige wegen in de gemeente; ...

Wanneer

  • di 15 augustus 17
    van 13u30 tot 19u

Prijs

€ 7,00 (Deelnameprijzen Leden: 7,00 Euro Per persoon (vanaf 12 jaar) 25,00 Euro Per gezinDeelnameprijzen Niet-leden: 10,00 Euro Per persoon (vanaf 12 jaar))

Waar

naam
Feestzaal "Sint Goedele" Hamme
adres
Sint Guduladreef 511785 Brussegem

Info

Fietstocht in en rond Brussegem, met aansluitende BBQ.

Traditioneel organiseert de Gezinsbond van Brussegem op “halfoogst” haar jaarlijkse fietsen dag. Met vele gezinnen maken we een gezellige en rustige trip van ongeveer 30Km. Het bestuur staat in voor verzekering, veiligheid, drank, volgwagen (+ herstellingen) en nadien een gezellige barbecue De tocht loopt over rustige wegen in de gemeente; Merchtem en Opwijk. De BBQ gaat, zoals gepland, steeds door ook indien we wegens weersomstandigheden niet kunnen fietsen. Inschrijving met duidelijke vermelding van aantal volwassenen en aantal kinderen ( 0-7 of 7-12 jaar) door overschrijving op 799-5194273-22 van “Gezinsbond. Brussegem”
Alle activiteiten